Tv-spel

Under Örncon kommer det att finnas en del spel för er spelsugna konventare.

 

Regler:

 

1) För att få spela något av spelen måste en person göra följande saker:
– Du måste panta in en sak i utbytet mot spelet; denna sak kan vara en plånbok, mobil, nycklar etc.
– Du måste skriva under på ett papper om vilket spel du lånar (spelets titel + din namnteckning).
– Om någon eller några du spelar med vill fortsätta spelet, men du som lånat spelet är klar, gör ni så här: Någon av de andra spelana pantar in en av sina saker samt skriver ner sitt namn på papperet.

 

2) Vill någon ta med sig en egen spelkonsol ska detta MEDDELAS I FÖRVÄG Örncon. Detta för att vi ska kunna se till att det finns skärmar till alla och att inga spel kommer bort. 

Maila information@orncon.net

 

3) Vid TV-spelsavdelningen är det tillåtet att ha mat, godis och snacks, men undvika att kladda ner kontroller och skivor!

 

4) Spel som är från 18 år och uppåt kommer inte finnas för utlåning då konventet har minderåriga besökare, men alla spel med markeringen 18+ har ju inte samma innehåll. På grund av detta har Örncon beslutat att sänka åldersgränsen till 15 år för vissa spel. Om du vill ta med ett spel som har 18+ som åldersgräns, meddela oss i god förväg så att vi kan fatta ett beslut om spelet. För att ni ska få ett hum om vilka spel som kommer tillåtas är riktlinjen att de ska innehålla saker som ger en film en 15-års gräns, men inte mer. Spel som Mass Effect och Assassin’s Creed är därför tillåtna, medan spel som Thrill Kill och Mortal Kombat 2011 inte är det.

 

5) Örncons personal kan tyvärr inte ansvara för spel som kommer bort eller blir stulna. Vi kommer naturligtvis göra allt vi kan för att inget sånt ska ske!